2011. december 26., hétfő

Weleda emlőápoló olaj szoptató anyáknak 50ml - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Megszűnt bioboltunk megmaradt árukészletének kiárusítása 30-40 % kedvezménnyel!
Weleda emlőápoló olaj szoptató anyáknak
Nyugtatja és ápolja az emlőt
Kiszerelés: 50 ml (Bolti ára 2690Ft volt)
A csecsemő szoptatása időt, türelmet és nyugalmat kíván. A tejképző folyamatoknak és a tejtermelődésnek be kell indulnia. A szoptatás időszakában ajánlatos az olaj alkalmazása. A terhesség 38. hetétől kezdhetjük a szoptatást előkészítő tevékenységeket. A mellek rendszeres masszírozása serkenti a bőr vérellátását, ezáltal a mellek felmelegítését ami harmonikus szoptatáshoz vezet. A mellápoló, tejserkentő olaj finom illatú, tiszta mandulaolajjal ápolja a melleket, megőrzi selymes bőrét. A hagyományos, természetes illóolajok, mint a kömény, ánizs és majoranna köztudottan serkentik a tejtermelődést és az egész szoptatásra pozitív hatással vannak.
Mindig, de várandósság idején talán még fontosabb, hogy testünket csak természetes anyagokkal ápoljuk, hiszen közvetve minden eléri a magzatot is. A Weleda biodinamikus termelésből származó gyógynövényekkel dolgozik, jelen terméke a 2001-es ÖKO-Test alkalmával "sehr gut" ("nagyon jó") elismerésben részesült.  
Használata: az olajat a terhesség 38. hetétől kezdődően naponta többször is használhatjuk. Kevés olajat melegítsünk fel kicsit a kezeink között, majd körkörös mozdulatokkal a mell tetejétől a mellbimbó felé haladva masszírozzuk be mindkét mellbe. A szoptatás periódusában ezt a masszázst két szoptatás között mindig megismételhetjük.
Lejárati idő: 2012 augusztus
Személyes átvétel lehetséges Budapesten, Hatvanban és környékén és heti egyszer Egerben.
Tekintse meg többi termékünket is - 10000 Ft vásárlás fölött ingyen szállítás!


Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 16:00
. Weleda emlőápoló olaj szoptató anyáknak 50ml - Jelenlegi ára: 1 880 Ft