2011. december 30., péntek

FOX System Box szerelékes doboz + kis dobozokkal - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó FOX System Box Large Simpla zöld színű szerelékes doboz + rendszerező kis FOX dobozokkal
A FOX több éve piacon lévő és rendkívül sokak által használt szerelékes doboza, amelyet Európában számos horgász használ nagy megelégedéssel. Strapabíró, erős műanyagból készült. Segítségével praktikusan tárolhatjuk apró cikkeinket legyen az bojlis, feederes vagy match. A dobozban a rekeszek mérete tetszés szerint alakítható a kivehető rekeszelválasztók segítségével.
Az aukció tárgya:
- 1db FOX System Box Large Simpla nagy szerelékes doboz,
- 2db 8 rekeszes Fox Compartment doboz,
- 1db 4 rekeszes Fox Compartment doboz,
- 1db 2 rekeszes Fox Compartment doboz,
- 2db 4 rekeszes Fox Fip Top dobozka.
A nagy doboz mérete: 330x240x50mm.
A Compartment kis dobozok mérete: 104x65x25mm
A Flip Top dobozok mérete: 65x49x25mm
A tetején minimálisan karcos, az alján kopottas és karcos de ezt leszámítva hibátlan és tökéletesen használható állapotban van!
Az aukció tárgya a nagy szerelékes doboz 6db kis rendszerező dobozkával, az ár egyben csak ezekre értendő és semmilyen más kiegészítőket és szerelékeket nem tartalmaz!
Megbízásra értékesítem de már nálam van, így nem kell rá napokat várni az aukció lejártát követően azonnal átvehető vagy postázni tudom!
Eredeti FOX, Made in UK!
A képek az eladó termékről készültek és nem letöltött képek!
A termék minimálárát egyenlőre nem fedem fel, de amennyiben az ajánlat eléri vagy megközelíti azt akkor az aukciót hamarabb is lezárom! Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok azokat válasz nélkül törlöm!
Csere vagy beszámítás nem lehetséges!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy mielőtt licitálna olvassa el figyelmesen a termékleírást, mert későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást mivel a termékleírásban mindent előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 08:30
. FOX System Box szerelékes doboz + kis dobozokkal - Jelenlegi ára: 1 Ft