2011. október 31., hétfő

Microcomputer vezérlésű fogyasztó öv - Jelenlegi ára: 18 635 Ft

 
Microcomputer vezérlésű fogyasztó öv
A Tiens kifejlesztett egy mikrocomputer vezérlésű fogyasztó- és masszázsövet, hogy Ön fitt és karcsú legyen. Ezt az egészségügyi terméket már hat éve forgalmazzuk külföldön és belföldön egyaránt. Az erős mágnesek és nyolc fajta vibrációs mód segítségével az öv a meghatározott testrészeket stimulálja, segít az izomtónus növelésében, a súlycsökkenésben.
*
Bármilyen korosztályhoz vagy generációhoz tartozzunk is, egy dolog biztos: mindannyian fittek és egészségesek akarunk lenni. Az életstílusból fakadó tényezők, mint a fizikai tevékenység hiánya, az elhízás, a zsíros ételek fogyasztása, a stressz, a feszültség, az alkoholfogyasztás és a dohányzás, betegségek formájában jelentkeznek az életünkben.
A túlsúly, vagy elhízás az egyik leggyakoribb probléma, mellyel az emberek szembekerülnek manapság. Számos tényező szerepet játszik az elhízás kialakulásában. Leginkább a fizikai munkavégzés hiányára vezethető vissza. Ez egy olyan komplex egészségügyi kérdés, melyről beszélni kell.
Az elhízás és a túlsúly az energia egyensúly hiányából fakad. Ez abból adódik, hogy túl sok kalóriát fogyasztunk, ugyanakkor kevés fizikai tevékenységet folytatunk. A testsúly kialakulását befolyásolják a gének, az anyagcsere, a magatartás, a környezet, a kultúra, és valakinek a szociális-gazdasági státusza. A magatartás és a környezet jelentős szerepet játszik az elhízás, vagy túlsúly kialakulásában. Ezek azok a területek, melyeken leginkább szükséges a megelőzés és a probléma kezelése. Ha valaki túlsúlyos, az megnöveli számos egészségügyi probléma kialakulásának a kockázatát.
Bár mindenfajta elhízás káros az egészségre, mégis néhány helyen különösen veszélyes. A has körüli részeken felhalmozódó súlyfelesleg káros a szívre és az érrendszerre. Mérje meg a derekát és a csípőjét, ha a dereka nagyobb, mint a csípője, az kockázatot jelent!
A fogyás és az egészség egymással szorosan összefüggő dolgok. Minél gyorsabban veszít a súlyából, annál egészségesebb lesz a teste. Jó okunk van tehát arra, hogy rendszeres testmozgást végezzünk, és egészségesebben táplálkozzunk, miközben tapasztaljuk majd, milyen jó megszabadulni az egészségtelen ételek és a testmozgás hiánya okozta gyenge egészségtől.
A nagyobb egészségügyi hatékonyság azt jelenti, hogy növeljük a szervezet energiáját és annak koncentrációs szintjét.
A Tiens kifejlesztett egy mikrocomputer vezérlésű fogyasztó- és masszázsövet, hogy Ön fitt és karcsú legyen. Ezt az egészségügyi terméket már hat éve forgalmazzuk külföldön és belföldön egyaránt. Az erős mágnesek és nyolc fajta vibrációs mód segítségével az öv a meghatározott testrészeket stimulálja, segít az izomtónus növelésében, a súlycsökkenésben:
A fogyasztóöv egy megelőző készülék, amely mikrokomputer-vezérléses technológiával készül.
Vibromasszázs, hőkezelés és mágneses hatás funkcióival rendelkezik.
Tulajdonságok:
1. Sok masszázsgolyó segítségével vibromasszázs jön létre, amely:
serkenti a vérkeringést
tisztítja a meridiánokat
megszünteti a fáradtságot
javítja az anyagcserét.
2. A hőkezelés:
elégeti a zsírokat
javítja a vér mikrocirkulációját
serkenti az anyagcserét
csökkenti a testsúlyt.
3. A hőmágnesek:
szabályozzák a pozitív és a negatív energiát a szervezetben.
Ezeknek a tulajdons ágoknak köszönhetően az öv karcsúsítja a testalakot, és egészségessé teszi a bőrt.
Javallott:
Túlsúly.
Izom- és idegfájdalom.
Reumatoid ízületgyulladás.
Lumbágó.
Gerinccsigolya porcburjánzása.
Bénulásnál, szklerózis multiplexnél fennáló szövet-mikrocirkuláció zavara.
Erős fáradtság.
Energiaegyensúly zavara.
Ellenjavallt az alkalmazása:
Pace-makert / szívritmus - szabályozót használók számára, valamint azoknak, akiknek fémimplantátumuk van a csontjukban,
Terhes nőknek
6 hónapos orvosi ellátás alatt
A nőknél menstruáció és túlzott vérzékenység esetén
Dialízises veseelégtelenségben szenvedő betegeknek
Vérző aranyérben szenvedő betegeknek
Rosszindulatú daganatban szenvedő betegeknél.



Jelenlegi ára: 18 635 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 06:31
. Microcomputer vezérlésű fogyasztó öv - Jelenlegi ára: 18 635 Ft