2011. július 27., szerda

Jenkins, A. M.: Night road - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Night roadA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Van Nyugat-Manhattan egy eldugott részén, valahol a Százkettedik utcában egy titokzatos luxuslakás, amelyet egy vámpírméltóság - Johnny - birtokol: itt gyűlnek össze évről évre a magukat hemovornak hívó vérszívók, hogy beszámoljanak egymásnak élményeikről, tapasztalataikról, de mindenekelőtt azért, hogy levetve kényszerű álcájukat, végre megpihenjenek egymás társaságában. Ide érkezik meg a sokat tapasztalat Cole is, aki már több mint egy évtizede volt úton. A társaságban csakúgy nyüzsögnek a régi - sokszor több száz éves - ismerősök, de van közöttük egy különös új fiú is. Az idegenről hamarosan kiderül, hogy egy véletlen baleset áldozata: a hemovortársadalom egyik doyenje, Sandor ölte meg, s ezáltal tette vámpírrá félig-meddig akaratán kívül. Most már azonban nincs mit tenni, vállalniuk kell a felelősséget az ifjú Gordonért, aki új státuszában teljesen zavarodott és elhagyatott. Hogy betanítsák az újonc hemovort, a két rangidős, Sandor és Cole útra kel vele, hogy a kalandok során beavassák mindenbe, amit egy tapasztalt vámpírnak tudnia kell... ISBN: 978-963-245-165-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:33
. Jenkins, A. M.: Night road - Jelenlegi ára: 2 460 Ft